13 Ocak 2014 Pazartesi

   ''İlişkiler sorumluluk ister ve bu olay sevgi ve sabır gerektirir çünkü bir insan kendi sorumluluklarını taşıyamazken başka bir insanın daha sorumluluğunu yüklenir. İşte burada bu sorumluluğu kim yükleniyor kadın mı? Erkek mi? Yoksa ikisi de mi? Bu durum her ilişkide farklıdır bazen sorumluluğu kadın alır erkek rahat taraf olur pijamasını giyer televizyonunu izler bazen de sorumluluk sahibi erkek olur kadın altın günlerinde gezer. Tabi nadir durumlarda da iki tarafta ilişkinin yükünü taşır.


Yazıyı bir mucize gibi görünsede sorumluluğu alan tarafın  erkekler olduğunu düşünerek kaleme alıyorum. Nasıl mı?
  Erkek için eşi ya da sevgilisiyle evden çıkması tam bir işkencedir hele birde bir yemeğe ya
da misafirliğe gidilecekse işte orda film kopar neden mi? Çünkü erkek eğer gidecekleri yer resmi bir yemekse bir takım elbise giyer ve  hazırdır, eğer gidecekleri yer sıradan bir yemek ya da misafirlik ise eline gelen herhangi bir pantolon ve gömlek giyip çıkar. AMA KADIN!...Kadın için gidecekleri yer fark etmez evden çıkması yeterli bir kadın için. Kadın hazırlanmaya başladığında erkek bir futbol maçını izlemeye başlasa maç bitince kadın ancak hazır olur çünkü kadın önce ne tarz elbise giyeceğine, sonra o elbise ne renk olacağını, o renk elbiseye ne renk ve ne tarz ayakkabı giyeceğini, nasıl bir makyaj yapacağına karar verip yapana kadar erkek maçı izler bile.

  Bütün araştırmalarda kadın erkeklerden daha uzun yaşadığı ortaya çıkıyor tabi öyle çıkacak zavallı erkeklerin ömürleri kadınları beklerken sinir haliyle çürümekte'' ymiş. =))

Yorumlarınızı Yazmayı Unutmayın

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

FACEBOOK'TA BİZ

Blogger tarafından desteklenmektedir.

ARŞİVİMİZ

POPÜLER YAZILAR

- Copyright © basit görüşLER -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -