3 Şubat 2014 Pazartesi

  Hepimizin fikirleri ve ön yargıları vardır hayata dair; etrafımızda yaşananlar Dünyada olup bitenler, insanlar, şehirler..
  Bazen değişir bazen de çok daha fazla sabittir.Hatta bazen aklımız ve yüreğimiz fikir ayrılığına düşer.Bazen son sözü aklımız bazen de yüreğimiz söyler. Ama söylenecek son söz için ikisininde anlaşma sağlaması gerekiyorsa devreye o zaman kitaplar girer. Konu hakkında okuyacak bir çok kitap akılla yüreği uzlaşmaya vardırır.

   Duygular; insanlar için olmazsa olmazların başındadır, aşık oluruz, ayrılırız, kıskanırız ve daha bir çok şey. Ama bazen duygularımızı kendimize bile ifade edecek kelimeler bulamayız, bir tercümana ihtiyaç olduğu kesindir ama kim olduğu bilinmez. En güzel dostaların kitaplar olduğu gibi, en güzel tercümanda kitaplardır. Bazen senden bile daha iyi anlatır yüreğindekileri beynine ve bazen okuduğun kitabın yazarı yüreğin sanırsın senden daha iyi bilir seni ve çözüme kavuşturur herşeyi.
  Böylelikle kitap hayatımıza kattığı güzelliklerden birinide yapıp gönüller ve beyinler arasında köprü yapıp bilgi ve duygu taşır.

Yorumlarınızı Yazmayı Unutmayın

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

FACEBOOK'TA BİZ

Blogger tarafından desteklenmektedir.

ARŞİVİMİZ

POPÜLER YAZILAR

- Copyright © basit görüşLER -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -