24 Şubat 2014 Pazartesi

  Her insan kendini, kendi geleceğini, ailesini ve ailesinin geleceğini düşünür ve bunları korumak için çok çalışır çabalar çoğu zaman bazı seçimler yapar ve bu seçimler bazen iyi sonuç verir bazen de kötü.
  İşte bizim yaptığımız gibi siyasi partilerde bazı seçimler yapar bunlardan biride aday adaylarından aday seçmek ve kendileri için en iyi sonucu elde edebilecekleri kişiyi aday olarak sunarlar ve diğer aday adayları
ise buna destek veririler ya da vermeleri gerek ama öyle olmuyor en azında bizim ülkemizde. Bizim ülkemizde insanlar savundukları siyasi görüşe ve siyasi partiye o kadar bağlanır ki zannedersiniz ideolojik bir bağlanma. Partisi için asıp keser ama gün gelir parti onu seçmeyince partiyi yıkıp dökmeye başlıyor.
  O an anlıyoruz ki çıkar dünyasında insanlar kendi çıkarımız peşinde kimi kasasını dolduracak para, kimi nefsini tatmin edecek insan desteği kimi de oturma organını rahat ettirecek bir koltuk. Elbette bu herkes için geçerli değil siyasi görüşüne ve siyasi partisine canı gönülde bağlı insanlar ama kabul edelim çoğunluğumuz çıkar peşinde. Küçücük bir köy muhtarlığı için bile bir insanlar ölüyorsa bunu kimse inkar edemez.

Yorumlarınızı Yazmayı Unutmayın

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

FACEBOOK'TA BİZ

Blogger tarafından desteklenmektedir.

ARŞİVİMİZ

POPÜLER YAZILAR

- Copyright © basit görüşLER -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -